De Vriendschap: Vrijheid - Wind - Water - Eenmaster

Zeilen met
De Vriendschap!

Neem contact op

Scheepsinterieur

De Vriendschap is luxe, comfortabel en vooral gezellig ingericht. De salon is licht en ruim en nodigt uit tot heerlijk luieren, lezen, muziek beluisteren of een spelletje doen. Onze gasten prijzen de warme atmosfeer bij ons aan boord. En overdag is het aan dek goed bivakkeren. Wij bieden overnachtingsmogelijkheid aan 14 gasten. Er zijn 2 éénpersoons- en 6 tweepersoons hutten. Alle hutten zijn voorzien van cv, wastafel met warm- en koud stromend water, kastje, ruimte onder de bedden voor de koffers, leeslampjes. Er zijn 4 goede douches en 3 toiletten. (gesepareerd). Om u nog meer van het vakantiegevoel te laten genieten, bieden wij het gebruik van bad- en keukenlinnen gratis aan.

 

 

Plattegrond_De_Vriendschap.

 

Lengte schip: 25.5 m.  
Breedte 5.15 m.  
Diepgang achter 1.30 m., voor 0.90 m.
Het totaal aan zeil dat gevoerd kan worden is 200 m².
 
Keuken:
De keuken is goed geoutilleerd en ruim. Er zijn voldoende potten, pannen en koekenpannen voor het koken en een royaal, professioneel gasfornuis: 4 pits met oven. Voor uw levensmiddelen zijn kasten en een grote lade beschikbaar, plus een royale koelkast en een vrieskastje. Koffie zetten kan met een supersnel professioneel koffiezetapparaat. (filters zijn aanwezig) Een uitgebreide omschrijving vind u hier: Keuken -Inventarislijst.
Wij bieden u het gebruik van keukenlinnen gratis aan. Een servicepakket, bestaande uit afwasborstel- en spons, afwasmiddel, schoonmaakmiddel en vuilniszakken, is altijd aanwezig.
Hutten:
In de hutten zijn wasbakken met koud- en warm stromend water. Er zijn twee 1-persoons hutten in alle ander hutten vindt u twee bedden boven elkaar. Er is een spiegel, een kleding-kastje, een 220V stopcontact, hoofdverlichting en een leeslampje. Het hele schip is centraal verwarmd (ook de hutten). De bedden zijn opgemaakt met dekbed en hoes. U hoeft dus geen slaapzak mee te nemen. Onder de bedden is ruimte voor uw reistassen. En om u extra te laten genieten van uw vakantie is het gebruik van een royale baddoek gratis.
 
Sanitair:
Voor u als gast zijn er 4 douches en 3 toiletten beschikbaar. (alle gesepareerd)
 
Veiligheid:
Er is voor iedere gast een professioneel selfinflating reddingsvest (ook voor kinderen).
Aan boord zijn reddingsboeien eeen bootje en life-rafts, de bemanningsleden hebben BHV-certificaten.
 
VOOR SLECHT WEER HEBBEN WIJ ZEILPAKKEN VOOR U AAN BOORD!
 
Voor meer informatie: www.zeilcharterdevriendschap.nl


 

 

Beleef de Luxe en het Comfort bij ons aan boord

Meezeilreizen

U bent hier: